Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2010 15:33 - БЪЛГАРСКО ОТКРИТИЕ СРЕЩУ РАКА – АНТИМАЛИГНОЦИТ!
Автор: ivanino Категория: Технологии   
Прочетен: 1909 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 10.06.2010 16:53


Преди известно време гледах предаването на Мартин Карбовски «Емигранtи”. В него беше представен българският емигрант в Австрия Продан Христов, който твърди, че е открил лекарство против рак. Предаването ми направи много силно впечатление, а представената информация за откритието на бай Продан – още по-силно! За да не обяснявам надълго и широко за какво точно става дума, давам линк към предаването и който не го е гледал, а иска да направи това – да го гледа!

Ето линка:

http://www.vbox7.com/play:2316dab3

за част първа. Останалите части са пак там!

Изчетох доста неща в нета по въпроса "Лекува ли това лекарство или г-н Продан Христов е шарлатанин - както много други подобни "лечители" "!

Доста гореща дискусия проведохме и в един фотографски форум !

Аз съм изумен от безхаберието на институциите - и в Австрия, и в България, и в Германия! Разбирам това "безхаберие" и интересите, които го предизвикват - фармацевтичните гиганти нямат интерес милионите болни да бъдат излекувани, а само лекувани - колкото по-дълго - толкова по-добре; колкото по-скъпо - толкова още по-добре! За тях е ясно! Но ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, защо те си мълчат?!? Може би липсва достатъчно информация, или безхаберието ни е проникнало навсякъде!?

Затова финалните думи на бай Продан ми направиха най-силно впечатление! Ставаше дума за това, че когато обикновените хора трябва да излязат и да гласуват на избори, за да дадат кокала на политиците - го правят, а когато трябва да се защити една такава кауза, която е свързана със здравето и живота на стотици хиляди хора само в Бг - всички си пасуват!

Аз лично подкрепям с две ръце искането на Продан Христов и това да му се даде възможност да регистрира лекарството в България - дори при тази цена! Ето защо подкрепям тази идея и се присъединявам към нея!

Ако лекарството е менте, защо нито една институция не казва, че лекарството не става? Цената за българските стандарти явно е височка и някои реагират! Наистина не е ниска, но вижте какво се плаща с нея, за какво ще се изразходват парите и каква възвращаемост ще имат!

Отделно от това има хиляда начина да се договарят условия по производството, продажбите и ЕФЕКТИВНОСТТА на лекарството!



Никога не съм се чудил защо хубавите неща не се случват в Бг!!!
 


Тагове:   откритие,


Гласувай:
1



1. анонимен - ivanino,
10.06.2010 15:50
Въпросната панацея, приготвяна от господина, не е преминала успешно никакви медицински тестове, няма доказан лечебен ефект, има отвратителни тежкопоносими странични действия, не се произвежда легално и не може да се купи също легално.

Дозата е една и съща, независимо от диагнозата, от вида рак/карцином и стадия на болестта! Това не Ви ли притеснява поне малко? Не говорим за аспирин.

Въпросният господин, обиден на държавата, се представя като биохимик - недоказан и непризнат (както е ефектът на "лекарството" му) нито у нас, нито във втората си родина Австрия.

Според него тази отвара би дала резултат при лечение на СПИН, но до момента не е имал възможността да го приложи на болен. Пак по негови думи СПИН-ът е вид рак на имунната система...
Той обаче нито е изследвал рака, нито СПИН-а, нито е открил механизмите на болестите и начина на лечение.

Намерил е ниша - прави си гаргара с една изключително сериозна болест и с мъката и надеждите на близките.

Тук съм писала повече:
http://animo.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/01/30/za-panaceite-lekoverieto-i-stadniia-instinkt.482908
цитирай
2. анонимен - ЧЕРВЕНА ПОДКУПНА АДМИНИСТРАЦИЯ
10.06.2010 16:23
МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е НАДУТО ОТ НЕКАДЪРНИ И КОРУМПИРАНИ КОМУНИСТИ,ЗАТОВА НЕ СЕ ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОДАН ХРИСТОВ.УБЕДЕНА СЪМ ,ЧЕ НЯКОЙ Е ВЗЕЛ ПАРИ.А АКО НЕ Е ТАКА,ЗАЩО ОТ ГОДИНИ НЕ СЕ РАЗРЕШАВА ТОЗИ ВЪПРОС. САМ СИ ОТГОВОРЕТИ.ЧЕРВЕНА ПОДКУПНА АДМИНИСТРАЦИЯ,КОЯТО ЩЕ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА Б.Б.
цитирай
3. анонимен - Българското откритие срещу рака - Антималигноцит
19.06.2010 20:15
Това е уникяално лекарство, моя близка се излекува от рак на сгтомаха с него. Този вид не се лекува с химия, казаха на децата и, че 6 мес. Жива и здрава си е, лекарите мълчат.
Христов трябва на ръце да го носят.
цитирай
4. анонимен - антималигноцит
24.06.2010 16:37
подкрепям ivanino
аэ съм убедене че лекува защото съм го изпитала върху себе си и съм за това да се даде избор на болния да избира с какво да се лекува
цитирай
5. анонимен - palni gluposti
06.01.2011 13:54
анонимен написа:
Това е уникяално лекарство, моя близка се излекува от рак на сгтомаха с него. Този вид не се лекува с химия, казаха на децата и, че 6 мес. Жива и здрава си е, лекарите мълчат.
Христов трябва на ръце да го носят.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivanino
Категория: Политика
Прочетен: 24120
Постинги: 6
Коментари: 10
Гласове: 50
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031